Om mig

Jeg hedder Line, er 34 år, bor sammen med min kæreste Anders, vores søn Willum fra april 2015 og vores datter Nynne fra juni 2018.
Vi bor i en forstad til Silkeborg i vores drømmehus, en gammel murermestervilla fra 1950, som vi har brugt en masse krudt på at renovere. Mere Anders end jeg. Og han er god til det, er han.

Overordnet set lever vi det liv, som vi altid har drømt om, kald det bare forstadsidyl, men naturligvis med livets op og nedture, som nødvendigt følger med. Bloggen er et sammensurium af oplevelser, tanker, tips, opfordringer og hvad der ellers lige falder mig ind og tager udgangspunkt i mit liv som småbørnsmor, kæreste, karrierekvinde og hvilke titler jeg ellers kan bryste mig af.
Der er indspark fra dagligdagen og dens udfordringer, lykkestunder, det at være en børnefamilie, karriere og meget andet.

Da jeg er en kvinde med meget sort humor og en god portion selvironi, skal jeg ikke kunne afvise, at navnet på bloggen ligeledes er præget heraf.
Endvidere vælger jeg, oftest, at tage de positive briller på, uden at alt skal lyde som flødekarameller og konfetti, men jeg synes sgu i bund og grund, at livet er ret fedt.

Så, velkommen til, jeg håber du bliver glad for at læse med.

Scroll til toppen